Θα το έχετε παρατηρήσει [αν δεν το διαβάσατε ήδη].

Είστε στη σελίδα «Στατιστικά blog«. Πατάτε το «Top Posts & Pages«. Στη σελίδα αυτή μπορείτε να επιλέξετε να δείτε τα δημοφιλέστερα ιστοσημειώματα των τελευταίων 7 ημερών, των τελευταίων 30 ημερών, των τελευταίων τριών μηνών, του τελευταίου χρόνου ή και τα δημοφιλέστερα όλων των εποχών. Για την τελευταία περίπτωση πατάμε το «All Time«.

Οπότε εμφανίζεται ένας κατάλογος σαν κι αυτόν:

archive5.jpg

Δηλαδή, ένας κατάλογος με όλα τα ιστοσημειώματα που έχετε ποτέ αναρτήσει και τον αριθμό των επισκέψεων που έχουν δεχθεί. Δεν είναι μια καλή ιδέα να τον χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια σελίδα-αρχείο με όλα σας τα κείμενα; Είναι…

Με ολίγη προσοχή πάτε πάνω-πάνω, στην αρχή της λέξης «Τίτλος», πατάτε το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού και, κρατώντας το πατημένο, επιλέγετε όλα τα ιστοσημειώματα, μέχρι κάτω δεξιά, μέχρι δηλαδή το τελευταίο εικονίδιο του τελευταίου σας κειμένου. Με όλον τον κατάλογο επιλεγμένο πατάτε CTRL+C για να τον αντιγράψετε.

Κατόπιν πάτε στο Επίκαιρα → Συγγραφή → Συγγραφή Σελίδας και στο «Περιεχόμενο Σελίδας» επικολλάτε τον κατάλογο [πατώντας ταυτόχρονα CTRL+V]. Δίνετε έναν τίτλο στη σελίδα σας, για παράδειγμα «Αρχείο», πατάτε το «Δημοσίευση», τελειώσατε!

Πώς θα φαίνεται η σελίδα σας; Ρίξτε μια ματιά στη σελίδα ΑΡΧΕΙΟ II του άλλου μου ιστολογίου και θα δείτε πως δείχνει στην πράξη.

Το πρόβλημα είναι ότι όταν ο τίτλος ενός ιστοσημειώματος είναι μεγάλος τότε κόβεται…

Και ίσως να μην θέλετε να εμφανίζεται ο αριθμός των επισκέψεων. Σ’ αυτή την περίπτωση επιλέγετε προσεκτικά τη στήλη με τους αριθμούς και τους σβήνετε. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με τα εικονίδια.

Δεν πρόκειται για την πιο «καθαρή» δημιουργία αρχείου, αλλά σίγουρα είναι ό,τι πιο εύκολο…

Advertisements