Σε απάντηση του προηγούμενου ιστοσημειώματος [e-βιβλία, τέλος!], ο διαχειριστής του ιστολογίου e-vivlia μάς ενημερώνει με σχετικό σχόλιό του που αντιγράφω:

«… και έχεις δίκαιο φίλε μου!

Τελικά η WordPress έκλεισε την σελίδα με τα e-βιβλία. Χαρακτηριστικά πριν λίγες μέρες χτύπησε σε μια μέρα πάνω από 4000 επισκέψεις (συνολικά 130.000 επισκέψεις στους 2 μήνες ζωής) και κάποιος φαίνεται «κατάγειλε» την όλη μας προσπάθεια με την δικαιολογία της πειρατείας, που τόσο εύκολα μπορεί σήμερα να χρησιμοποιηθεί (όπως και η λέξης «τρομοκρατία» που κατάντησε γλυφιντζούρι στα χέρια των δυνατών!)

Επειδή όμως δεν μπορώ να ενδώσω στις πιέσεις των εκδοτικών οίκων που κατακλέβουν τον κόπο των δημιουργών για να τα βάζουν στην τσέπη τους δίνοντας μόνο ψίχουλα στους δημιουργούς και επειδη η μόρφωση πρέπει να δίνεται δωρεάν και απλόχερα (είμαι της γνώμης ότι οι λογοτέχνες είναι λειτούργημα) εντός 48 ωρών έχει ξαναστηθεί ολόκληρη η σελίδα (αν και λίγο βιαστικά), αυτή τη φορά στο blogger (εκεί νομίζω ότι τα πράγματα θα είναι πιό εύκολα) στο πείσμα όλων αυτών που θέλουν να περιορίσουν την διάδωση της γνώσης.

Θα παρακαλέσω λοιπόν τους φίλους που έχουν blog να διορθώσουν τα link του e-βιβλία. H νέα μας διεύθυνση είναι:

http://e-vivlia.blogspot.com

Διαδώστε το σε όλους και ενημερώστε τους για την νέα διεύθυνση. Σε λίγες μέρες θα είμαστε πάλι στους γνώριμους ρυθμούς!»

Επειδή η μόρφωση είναι προνόμιο όλων!

Αλλάξτε τα bookmarks σας, τους σελιδοδείκτες σας, τα αγαπημένα σας…

Advertisements