Ο πιο εύκολος τρόπος για να προσθέσετε ένα ιστολόγιο [στον WordPress, ε;] στο blogroll σας [δηλαδή στον ιστοκατάλογό σας] είναι ο εξής:

Θα έχετε παρατηρήσει ότι όταν έχετε κάνει login στον WordPress, ανεξάρτητα από το ποιο ιστολόγιο επισκέπτεστε, στο πάνω μέρος εμφανίζεται μία μπλε μπάρα με διάφορες επιλογές. Στο δεξί άκρο της μπάρας βλέπετε το «Blog Info». Πατώντας το, βλέπετε το εξής:

Πατώντας το «Add to Blogroll», το ιστολόγιο του WordPress το οποίο επισκέπτεστε εκείνη τη στιγμή προστίθεται αυτομάτως στον ιστοκατάλογό σας.

Πού ακριβώς θα προστεθεί; Είναι πιθανόν να έχετε ορίσει κάποιες κατηγορίες στον ιστοκατάλογό σας. Εγώ για παράδειγμα όλα τα ιστολόγια τα έχω στην κατηγορία «Ιστολόγια». Οπότε θέλω να τα προσθέτω όλα εκεί. Άρα:

Dashboard → Options → Writing και στο «Default link category» επιλέξτε την κατηγορία στην οποία θα προστίθενται αυτόματα τα νέα ιστολόγια. Μην ξεχάσετε να πατήσετε το «Update Options»…

blogroll6.png

Φυσικά, μπορείτε στο Dashboard → Blogroll → Manage Blogroll να κάνετε όποιες διορθώσεις θέλετε στο νεοπροστεθέν ιστολόγιο. [Εγώ συνήθως προσθέτω τον υπότιτλο (Description) του ιστολογίου.]

Σχετικό ιστοσημείωμα:


AddThis Social Bookmark Button

Advertisements