Σε τι διαφέρει αυτή η εικόνα:

widgets1.png

από αυτή;

widgets2.png

Στο χρώμα των «ΣΧΟΛΙΩΝ» και στο χρώμα του «on».

Τα χρώματα στην πρώτη εικόνα [πράσινο και μαύρο] είναι τα προκαθορισμένα από το θέμα που χρησιμοποιώ [Tarski].

Το χρώμα στη δεύτερη εικόνα [crimson] το έβαλα εγώ κατά «λάθος». Πήγα στο πρώτο text widget [αυτό με τα εικονίδια συνδρομής] και έγραψα το <font color=»crimson»>, για να δω τι θα συμβεί. Άλλαξε το χρώμα σε όλους τους τίτλους των widgets και των υποκατηγοριών του blogroll, αλλά και όλα τα στοιχεία στα στατιστικά. Μικρό το κακό.

Το μεγαλύτερο κακό ήταν αυτό:

widgets3.png

Κόκκινο χρώμα στα σχόλια; :mrgreen:

Πήγα, λοιπόν, σε κάποιο από τα τελευταία text widgets που χρησιμοποιώ και άλλαξα πάλι το χρώμα της γραμματοσειράς σε <font color=»darkblue»> κι έτσι τώρα τα σχόλια εμφανίζονται με darkblue. Θα μπορούσα απλώς να κλείσω το tag με ένα </font> και τα σχόλια να εμφανίζονται με το προκαθορισμένο χρώμα τους [μαύρο].

Μπορείτε να κάνετε κι εσείς το ίδιο και να αποκτήσει το ιστολόγιό σας μια χρωματική ποικιλία. Προσέξτε όμως γιατί αυτές οι αλλαγές είναι διαφορετικές από θέμα σε θέμα. Εγώ κατάφερα να έχω τα ίδια αποτελέσματα και στο άλλο ιστολόγιό μου, όπου χρησιμοποιώ το Andreas 09, πλην όμως εκεί άλλαζε χρώμα και το κυρίως κείμενο. Αηδία. Έτσι εγκατέλειψα την προσπάθεια. Κάντε κανένα πειραματάκι, κι αν σας ικανοποιούν τα αποτελέσματα, τόσο το καλύτερο για σας και τους αναγνώστες σας…

Σχετικοί σύνδεσμοι:


AddThis Social Bookmark Button

Advertisements