Μπορεί για κάποιους λόγους να θέλετε τους συνδέσμους σας συγκεντρωμένους σε μια σελίδα [page]. [Παράδειγμα: η σελίδα Σύνδεσμοι αυτού του ιστολογίου.]

Dashboard → Write → Page.

Εκεί το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αλλάξετε το Page Template σε Links:

pagelinks.png

Δώστε ένα όνομα στη σελίδα [π.χ. «Σύνδεσμοι»], Publish, τελειώσατε!

Φυσικά, το blogroll σας θα συνεχίσει να εμφανίζεται ΚΑΙ σε κάποια από τις πλαϊνές στήλες σας εκτός από τη σελίδα που φτιάξατε. Αν δεν θέλετε να εμφανίζεται στην πλαϊνή στήλη αφαιρέστε το widget Links [Dashboard → Presentation → Widgets : κι εκεί σύρετε κι αφήστε το widget στα Available Widgets : Save changes].

Ένα μικρό προβληματάκι μόνον: αν έχετε χρησιμοποιήσει εικονίδια για τους συνδέσμους σας, αυτά δεν εμφανίζονται στη σελίδα των συνδέσμων σας.

Σημείωση: Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τους συνδέσμους σας στη σελίδα, όπως θα κάνατε με το περιεχόμενο οποιασδήποτε σελίδας. Για να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε κάποιον σύνδεσμο θα πρέπει να το κάνετε στο Manage → Blogroll. Οι αλλαγές εμφανίζονται αυτόματα στη σελίδα. Αν θέλετε να προσθέσετε κάποιο κείμενο στη σελίδα των συνδέσμων σας, γράψτε το κανονικά. Οι σύνδεσμοι [τους οποίους μπορείτε να δείτε μόνον αν δημοσιεύσετε τη σελίδα] θα εμφανιστούν μετά από το κείμενό σας.


AddThis Social Bookmark Button

Advertisements